dimarts, 3 de desembre del 2013

Reproducció a Mallorca del cicle de cinema i el mar

Poster anunciador del cicle dissenyat per l'Associació d'Amics de la Mar de Menorca adaptat a l'illa de Mallorca

L'Associació d'Amics de la Mar de Menorca ha programat un cicle un cicle de cinema, relacionat amb temes de la mar, anomenat CINEMA(R), patronejat pel seu soci Josep Andrés(gran aficionat al cinema). 

Esperonats pel nostre soci, Xavier Mulet, ens posarem en contacte amb els nostres amics menorquins per tal de poder reproduir a la nostra illa el mateix cicle. La nostra proposta fou molt ben acollida, per la qual cosa podrem gaudir a Mallorca d'aquesta magnífica iniciativa dels nostres companys.

Des de l'Associació de Vela Llatina de Mallorca agraïm profundament la col·laboració de l'Associació d'Amics de la Mar de Menorca. 
 
El cicle tindrà 7 sessions, amb periodicitat mensual. Està compost de documentals i pel·lícules, al final de cada projecció es farà un col·loqui entre els assistents sobre el tema tractat.

Els títols i la duració de cada projecció es el següent:
-       19 Des. ATRAPADOS EN EL HIELO de George Butler (98 min) documental
-            Gen. LA FUERZA DEL VIENTO de Carroll Ballard (120 min)
-            Feb. EL MUNDO EN SUS MANOS de Raoul Walsh (104 min)
-            Mar. EL GENIO DE DARWIN de Richard Dawkins (134 min) documental
-            Abr. MOBY DICK de John Huston (111 min)
-            Mai. ATANDO CABOS de Lasse Halstrom (107 min)
-            Jun.  EL SUBMARINO de Wolfgang Petersen (216 min)
Gràcies a les gestions d'en Jordi Nadal començarem el proper dia 19 de desembre (dijous) a les 19,00h al "Club d'opinió del Diari de Mallorca".c/.Puerto Rico, 15. Palma, amb la projecció del documental "Atrapados en el hielo" el qual tracta sobre l'expedició comandada per l’explorador anglo-irlandès Sir Ernest Henry Shackleton que va recorrer l’Antàrtida a principis del sègle passat. 
Després de la projecció s'establirà un col·loqui entre els assistents amb la partcipació de Damià Gomis, cap científic de l'expedició ESASSI a l'Antàrtida.



 Atesa la immediatesa en l'organització d'aquest cicle, encara no tenim establerts tots els llocs on farem les properes sessions. Us anirem informant tot just es vagin coneixent.